Roma Pass en Omnia Card

4.5
(12373 Reviews)

Over deze activiteit

Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 163 € 149
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Roma Pass en Omnia Card zijn twee van de nuttigste toeristenkaarten om de Italiaanse hoofdstad te bezoeken, en dankzij deze reservering kunt u genieten van de voordelen van beide kaarten. Je kunt 3 dagen lang genieten van alle aangeboden voordelen plus een kaart en gids om je wegwijs te maken in de stad.

Dankzij de Roma Pass krijg je toegang tot 2 van de 6 belangrijkste bezienswaardigheden in Rome. Je kunt kiezen uit het Colosseum, de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum, de Capitolijnse Musea, de Borghese Galerij en het Nationaal Museum van Castel Sant'Angelo.

Je kunt onderweg bedenken welke je wilt bezoeken. Andere voordelen van de Roma Pass zijn kortingen bij meer dan 30 attracties en een vervoerskaart. Deze transportkaart omvat al het openbaar vervoer in Rome, maar ook sightseeing bus tours met gratis stops gedurende de 3 dagen.

De Omnia Vatican Card daarentegen geeft je toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Vaticaanstad, zoals de Vaticaanse Musea of de Sixtijnse Kapel.

 • Toegang is inbegrepen voor 2 van de 6 belangrijkste monumenten van Rome, zoals het Colosseum of de Capitolijnse Musea.
 • Toegang tot sightseeing bussen en reizen in comfort met een openbaar vervoer kaart voor 3 dagen.
 • Toegang tot de belangrijkste monumenten van Vaticaanstad met de Omnia Card

Wat is inbegrepen

 • Omnia Card en Roma Pass
 • Gratis vervoerskaart voor onbeperkt reizen met het openbaar vervoer in Rome
 • Toegang tot tourbussen in Rome
 • Kaart

Selecteer deelnemers

Wat je kunt verwachten

Het culturele aanbod van Rome is immens door het grote aantal monumenten en emblematische plaatsen die het te bieden heeft. Met deze reservering heeft u alle voordelen van de Roma Pass en de Omnia Card. Door beide opties te combineren krijgt u toegang tot verschillende monumenten, vervoersmiddelen, een kaart en een gids. Dit alles kunt u 3 dagen lang genieten vanaf de activering bij het eerste gebruik.

De Roma Pass omvat toegang tot 2 van de 6 belangrijkste monumenten van Rome. Deze omvatten het Colosseum, de Palatijnse Heuvel en het Forum Romanum, de Capitolijnse Musea, de Borghese Galerij en het Nationaal Museum van Castel Sant'Angelo. Op deze manier heb je toegang tot 2 van deze grote monumenten waarvan je de kaartjes kunt inwisselen wanneer je maar wilt, d.w.z. dat je na het verkrijgen van een Roma Pass kunt zeggen welke je wilt betreden.

Maar daarnaast kun je met de Roma Pass ook korting krijgen op 30 andere bezienswaardigheden verspreid over de stad. Daaronder bevinden zich leuke attracties zoals het Museum van de Romeinse Beschaving of de actuele geschiedenis van de elektriciteit in het Museo Centrale Montemartini.

Een ander voordeel van deze pas is dat u de toeristische busritten kunt nemen om u op de gemakkelijkste manier door Rome te verplaatsen, maar ook een kaart voor het openbaar vervoer die u onbeperkt kunt gebruiken.

Aan de andere kant bevat de Omnia Card alles wat u nodig heeft om van Vaticaanstad te genieten. U krijgt toegang tot alle monumenten en de belangrijkste bezienswaardigheden van dit kleine land. Onder hen heeft u toegang tot de belangrijkste monumenten zoals de Vaticaanse Musea, de Sixtijnse Kapel en de Sint-Pietersbasiliek.

Reviews

4.5
· 12373 Reviews
 • L
  Lina
  5
  (0 Reviews)
  Dit zijn twee kaarten in één, en ze zijn erg handig omdat ze u toegang geven tot twee van de beroemdste toeristische attracties van Rome en onbeperkt reizen met de bus. Ze maken uw reis door Rome zeker veel comfortabeler en minder gecompliceerd.
 • M
  Matías
  5
  (0 Reviews)
  Als u van plan bent om veel in het centrum van Rome rond te reizen, zijn deze kaarten zeker de beste optie, inclusief onbeperkt reizen met de bus in het centrum van Rome gedurende drie dagen.
 • A
  Asier
  5
  (0 Reviews)
  Deze kaarten bevielen ons zeer goed, we konden comfortabel door het centrum reizen zonder enige beperking en er zit ook een goede service bij waarmee je niet in rijen hoeft te wachten.
 • I
  Isabella
  5
  (0 Reviews)
  Naast de gratis buskaart zijn ook een gids en een plattegrond inbegrepen, die zeer nuttig zijn om de stad beter te leren kennen en niet te verdwalen.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid