Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Auschwitz tickets met transfer vanuit Krakau

4.5
(5142 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Duur: 7 uur
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Van
€ 39 € 36
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Als u kennis wilt maken met een van de donkerste hoofdstukken van de Europese geschiedenis van de 20e eeuw, krijgt u de kans met deze tickets naar Auschwitz vanuit Krakau. De transfer gaat per minibus met airconditioning van Krakau naar Auschwitz, dat ongeveer 50 kilometer verderop ligt.

Daar krijgt u de gelegenheid om de twee concentratiekampen uit de nazitijd en de grootste concentratiekampen ooit gebouwd te bezoeken: Auschwitz 1 en Auschwitz 2 Birkenau. U kunt beide vrij bezoeken en de tocht duurt ongeveer 8 uur.

 • Bij deze activiteit krijgt u kaartjes voor het Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau, waar u kennis kunt maken met een van de meest macabere hedendaagse geschiedenissen van Europa.
 • De transfer naar Auschwitz isinbegrepen en vindt plaats in een minibus met airconditioning.
 • Bij deze activiteit bent u vrij om uw eigen tijd in te delen, want het is een rondleiding zonder gids. Er zijn ook informatieborden op verschillende plaatsen in het museum om meer te weten te komen over de geschiedenis van de plaats.

Wat is inbegrepen

 • Auschwitz-Birkenau Staatsmuseum Tickets
 • Transfer van Krakau en terug
 • Reizen in een minibus met airconditioning

Selecteer deelnemers en datum

Wat u kunt verwachten

Dankzij deze activiteit krijgt u de kans om kennis te maken met een van de meest macabere verhalen uit de geschiedenis van Europa tijdens de naziperiode. Dit is een bezoek aan het Staatsmuseum Auschwitz-Birkenau, waar u de concentratiekampen Auschwitz 1 en Auschwitz 2 Birkenau kunt betreden. U vertrekt vanuit Krakau naar Auschwitz in een minibus met airconditioning en aan het einde van de tour keert u in het voertuig terug naar uw hotel in Krakau.

U kunt deze activiteit organiseren op de manier die u het beste uitkomt, want u wordt niet begeleid door een gids. Gedurende de ongeveer acht uur die de activiteit duurt, kunt u uw tijd gebruiken om het hele complex te bezichtigen, met onder meer de crematoria, de zogenaamde Muur des Doods en de barakken waar de nazi-gevangenen woonden.

De Poolse regering heeft deze plek bewaard als onderzoekscentrum en ook als eerbetoon aan de meer dan een miljoen mensen die daar tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn omgekomen, waarvan meer dan 90% Joden.

Bovendien krijgt u de gelegenheid om verschillende tentoonstellingen te bekijken met voorwerpen die in die periode zijn achtergelaten, zoals uniformen of andere voorwerpen die dagelijks werden gebruikt. U krijgt posters met informatie over de geschiedenis van een van de meest tragische plaatsen uit de recente geschiedenis.

Het is ook belangrijk te onthouden dat u een identiteitsbewijs bij u moet hebben om het complex binnen te komen. Als u het niet heeft, krijgt u geen toegang tot het museum.

Beoordelingen

4.5
· 5142 Beoordelingen
 • D
  Dayana
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik raad het 100% aan.
 • S
  Sara
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik vond de tour erg leuk en ik ben van plan om terug te komen.
 • S
  Sofía
  5
  (0 Beoordelingen)
  De chauffeur was erg vriendelijk onderweg en de tocht door het platteland was erg goed.
 • A
  Adler
  4
  (0 Beoordelingen)
  Je mag nergens foto's van maken en als je dat toch doet, kun je een boete krijgen. Als u in de winter gaat, moet u weten dat het behoorlijk koud is. Over het algemeen was de gids erg goed en de reis was geweldig.
 • Zie meer

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid