Museum of Natural History New York tickets: hoe koop je ze, mogelijkheden en planning van je bezoek

Het is mijn favoriet: een filmmuseum dat ik elke keer bezoek als ik in New York ben. Hier lees je hoe je kaartjes kunt kopen en wat je niet mag missen.

Isabel Catalán

Isabel Catalán

7 minuten lezen

Museum of Natural History New York tickets: hoe koop je ze, mogelijkheden en planning van je bezoek

In het museum | ©6sqft

Het New York Museum of Natural History is een van de beste musea in New York en een van de meest bezochte musea in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1869 staat het bovenaan elke lijst van de beste wetenschapsmusea ter wereld.

Velen zullen het kennen uit de film "Night at the Museum" van Ben Stiller, vooral de jongeren. Hoewel de collectie in het echt niet tot leven komt in het donker, is het toch een bezoek waard. Hier zijn de beste manieren om het te doen!

De beste optie

Tickets voor het American Museum of Natural History in NYC

Krijg toegang tot het Natural History Museum door de wachtrijen bij de kassa over te slaan.

Met dit vroege toegangsbewijs kunt u het Natural History Museum bezoeken zonder aan de kassa te hoeven wachten. Eenmaal binnen kunt u op uw gemak de galerij verkennen.

Door kaartjes te kopen voor het New York Museum of Natural History kunt u de rijen bij de kassa overslaan en genieten van de permanente tentoonstellingen. Veiligheidscontroles zijn echter onvermijdelijk en kunnen uw toegang tot de collectie vertragen, wat ik hieronder zal beschrijven.

Zodra u uw ticket hebt gekocht, vraagt het museum u ook om een reservering en een geplande binnenkomst op de website van het museum om toegang tot het museum te krijgen. Zodra u de bevestigingsmail ontvangt, vindt u alle instructies om toegang te krijgen tot het museum.

Waarom deze optie mij bevalt: met dit ticket voor vroege toegang heb je gegarandeerd toegang tot het Natural History Museum zonder dat je in de rij hoeft te staan bij de kassa. Bovendien kun je zo lang binnen blijven als je wilt en de galerie in je eigen tempo verkennen.

Aanbevolen als... je een bezoek aan het Natural History Museum overweegt en een early bird ticket tegen de beste prijs wilt bemachtigen.


Ticketprijzen voor het museum aan de kassa

Toegang tot het museum| ©Wikimedia
Toegang tot het museum| ©Wikimedia

Het Natural History Museum is een van de essentiële toeristische attracties. Het spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en is daarom een van de meest bezochte musea van de stad waar lange rijen kunnen ontstaan. U kunt het beste de kassa's van het museum vermijden en uw kaartje voor het Natural History Museum van tevoren reserveren om tijd te besparen en direct naar het museum te gaan, want er is veel te zien.

Als u echter graag improviseert en uw reis in de lucht plant, kunt u aan de kassa kaartjes kopen voor deze prijzen:

  • Volwassene $28
  • Kind (3-12) $16
  • Senioren (60+) $22
  • Student (met ID) $22

Koop tickets voor het Natural History Museum

Toeristenkaarten voor het Natural History Museum

Binnen| ©Time Out
Binnen| ©Time Out

Om het meeste uit uw reis naar New York te halen kunt u een New York City Sightseeing Card kopen, die een soort vast tarief biedt voor het bezoeken van de populairste attracties van de stad. Met deze passen bespaart u tijd (in de wachtrijen bij de kassa's) en geld, omdat de prijzen voor elk kaartje voordeliger zijn.

De New York City Sightseeing Passes met toegang tot het Museum of Natural History zijn:

Welke pas moet ik kopen?

Voordat u uw pas gaat kiezen, moet u weten dat er twee soorten passen zijn: die waarbij u per dag betaalt (en u dus gratis toegang hebt tot zoveel mogelijk attracties tijdens die dagen) of die waarbij u betaalt voor het aantal attracties dat u wilt bezoeken (het meest efficiënt als u al weet wat u tijdens uw reis wilt zien). Mijn artikel over de beste New York City sightseeing cards helpt je bij het kiezen van de kaart die bij je past.

Plan uw bezoek aan het Natural History Museum

De tentoonstellingen bezoeken| ©Wikimedia
De tentoonstellingen bezoeken| ©Wikimedia

Locatie en routebeschrijving

  • Locatie: 200 Central Park West. New York, NY 10024-5102
  • Routebeschrijving: Het New York Museum of Natural History is bereikbaar met de bus (M7, M10, M11, M79, M86 en M104) of met de metro (81st St. Museum of Natural History Station, B- en C-lijnen).

Openingstijden

  • Openingstijden: Het museum is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.30 uur.
  • Sluitingsdagen: Thanksgiving en Kerstmis.

Rondleiding

Goed nieuws, de rondleiding door het Museum of Natural History is gratis. U hoeft zich alleen maar aan te melden bij de informatiebalie in de Theodore Roosevelt Memorial Hall op de eerste verdieping. De rondleiding duurt ongeveer 75 minuten en wordt in verschillende talen aangeboden.

Er zijn echter beperkte plaatsen per groep, dus als u zeker wilt zijn van een rondleiding, raad ik u aan u meteen na aankomst aan te melden.

Isabel's reizigerstip

Het Natuurhistorisch Museum is enorm groot en er is veel te zien, dus plan uw bezoek goed. Trek minstens 3 uur uit om op uw gemak te verkennen.

Wat te zien in het Natural History Museum

Een van de belangrijkste zalen| ©Wikimedia
Een van de belangrijkste zalen| ©Wikimedia

Het Natuurhistorisch Museum, gelegen in een landschapstuin tegenover Central Park, bestaat uit 28 onderling verbonden gebouwen met tientallen permanente tentoonstellingszalen, onderzoekslaboratoria en de populaire bibliotheek. Het herbergt wat wordt beschouwd als de meest uitgebreide collectie ter wereld van meer dan 35 miljoen voorwerpen, die wegens plaatsgebrek niet tegelijkertijd kunnen worden tentoongesteld.

De tien permanente tentoonstellingen, verspreid over meer dan veertig zalen, worden aangevuld met tijdelijke tentoonstellingen en een planetarium:

Grote Galerij

Fossielen en de Grote Kano, gebouwd door de Indianen aan het eind van de 19e eeuw, worden hier tentoongesteld.

Zalen over biodiversiteit en milieu

Biedt een blik op het leven op aarde en de schoonheid ervan. Een 28 meter lang model van een blauwe vinvis is te zien in een van de zalen die gewijd zijn aan het leven in de oceanen.

Vogels en Reptielen en Amfibieën Zalen

De zalen stellen de grote verscheidenheid aan vogels op aarde voor, met speciale aandacht voor die van Noord-Amerika en New York. Anderzijds behandelt deze tentoonstelling ook reptielen en amfibieën.

Zalen over aard- en planeetwetenschappen

Deze tentoonstelling heeft drie zalen gewijd aan meteorieten, mineralen en edelstenen. Hier worden spectaculaire stenen tentoongesteld zoals de Patricia smaragd, de Midnight Star Ruby en de grootste saffier ter wereld: Star of India, het onderwerp van een overval op het museum in de jaren zestig.

Fossielenzalen

De fossiele tentoonstelling heeft de grootste collectie overblijfselen van dinosaurussen en zoogdieren. Ze is verdeeld in zes zalen die gewijd zijn aan het ontstaan van gewervelde dieren, dinosauriërs, grote zoogdieren en vroege zoogdieren, waaronder Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus en Brontosaurus.

Menselijke oorsprong en culturele zalen

Deze tentoonstelling verkent de geschiedenis van de menselijke evolutie en de verschillende culturen van volkeren in Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en de Stille Oceaan.

Zoogdierenzalen

De tentoonstelling gewijd aan zoogdieren behandelt de kenmerken van kleine zoogdieren, Aziatische zoogdieren, Afrikaanse zoogdieren, Noord-Amerikaanse zoogdieren, New Yorkse zoogdieren en de primatenzaal.

Rose Centrum voor Aarde en Ruimte

Het Rose Center is een van de meest unieke tentoonstellingen van het museum. De tentoonstelling is gewijd aan de studie van het heelal, sterrenstelsels, planeten en sterren. In deze ruimte kunt u het Hayden Planetarium bezoeken.

Theodore Roosevelt Memorial

In deze zaal staat het officiële monument voor Theodore Roosevelt, gouverneur van de staat New York en president van de Verenigde Staten. Daarnaast is er een reusachtig Barosaurus-skelet te zien.

Ontdekkingsruimte

In deze ruimte kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar in gezelschap van volwassenen leren over wetenschap, onderzoek en de natuur door interactief te experimenteren met puzzels, voorwerpen en wetenschappelijke uitdagingen.

Koop kaartjes voor het Natural History Museum

Het New York Museum of Natural History in de loop der tijd

Een van de grote zalen| ©Unsplash
Een van de grote zalen| ©Unsplash

Nadat hij de steun had gekregen van persoonlijkheden als Theodore Roosevelt Sr. (vader van de beroemde president van de Verenigde Staten en een van de medeoprichters van de instelling), verwezenlijkte de natuuronderzoeker Albert S. Bickmore in 1869 zijn droom om het New York Museum of Natural History op te richten voor de studie van het universum, de aarde, de mens en de verspreiding van de wetenschap.

Vanaf dat moment reisde het team van het museum naar alle continenten en was het betrokken bij expedities waarbij de Noordpool werd ontdekt, Mongolië en de Gobi-woestijn werden doorkruist, de dichte bossen van Congo werden doorkruist en onontgonnen gebieden in Siberië in kaart werden gebracht. Sindsdien heeft het museum zijn inspanningen voortgezet en sponsort het ongeveer 120 expedities per jaar en heeft het meer dan 225 wetenschappers in dienst.

Koop tickets voor het Natural History Museum

Andere interessante musea in New York

Het museum van de stad New York| ©Filip Wolak
Het museum van de stad New York| ©Filip Wolak

Inmiddels zou u moeten weten dat New York een toeristisch aanbod heeft dat boven vele andere hoofdsteden in de wereld uitsteekt. En "museaal" gezien is het ook niet mis. Als u zin hebt om enkele van de populairste musea te bezoeken, aarzel dan niet om uw rondreis te beginnen met het MoMa, een van de beroemdste musea ter wereld:

Koop tickets voor het Natural History Museum