Tickets voor de geluids- en lichtshow van de piramides van Gizeh

4.5
(187 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 52 € 48
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Bij deze activiteit krijgt u de gelegenheid om te genieten van een geluids- en lichtshow bij de piramides van Gizeh, een van de meest gewaardeerde shows in Egypte. Gedurende ongeveer 2 uur luister je naar een deskundige egyptoloog die, te midden van een onderhoudende voorstelling, een veelheid aan interessante feiten vertelt over de cultuur en geschiedenis van de piramides en het oude Egypte.

Een leuke en leerzame activiteit waarmee u meer te weten komt over een van de eerste beschavingen uit de geschiedenis. Zowel voor als na de show heeft u vrije tijd om de piramides en de Sfinx op eigen gelegenheid te verkennen .

 • Geniet van een unieke en opwindende ervaring met een geluids- en lichtshow voor de piramides van Gizeh.
 • Hoor grappige anekdotes over de geschiedenis van de piramides en de Sfinx van een deskundige Egyptoloog.
 • Verken de omgeving van de piramides en de sfinx op eigen houtje en maak spectaculaire foto's van deze indrukwekkende monumenten.

Wat is inbegrepen

 • Geluids- en lichtshow bij de piramiden van Gizeh
 • Transfer van en naar het hotel

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Beleef iets anders tijdens uw bezoek aan de piramides van Gizeh met een geluids- en lichtshow die is uitgegroeid tot een van de beste activiteiten om 's avonds van te genieten in Caïro. U krijgt de gelegenheid om te luisteren naar een deskundige egyptoloog, dankzij wie u kunt genieten van een leuke nachtshow die ongeveer 2 uur zal duren.

Terwijl de lichten de majestueuze piramides verlichten, hoort u fascinerende verhalen over de oude geschiedenis van Egypte en de bouw van deze architectonische wonderen. Tijdens de lichtshow krijgt u de gelegenheid om de Sfinx en de andere piramides van dichtbij te bekijken voor spectaculaire foto's. U kunt ook de omgeving van de piramide verkennen. U kunt ook op eigen gelegenheid de omgeving van de piramides verkennen, zowel voor als na de show.

De piramides van Gizeh zijn een van de beroemdste monumenten ter wereld en bevinden zich op het plateau van Gizeh nabij de stad Caïro. Er wordt aangenomen dat deze indrukwekkende bouwwerken meer dan 4.500 jaar geleden zijn gebouwd en vandaag de dag nog steeds miljoenen mensen over de hele wereld fascineren. De Grote Piramide van Cheops, de grootste van de drie, is de enige van de zeven wereldwonderen uit de oudheid die nog bestaat.

De Grote Sfinx, die vlak naast de piramiden staat, is een ander van de beroemdste bouwwerken van het oude Egypte. Er wordt aangenomen dat het meer dan 4.500 jaar geleden is gebouwd en het beeldt een leeuw uit met het hoofd van een farao. De Sfinx is een van de grootste en oudste sculpturen ter wereld en is door de eeuwen heen bewaard gebleven als een bewijs van de grootsheid van de Egyptische beschaving.

Na de activiteit keert u in een comfortabel voertuig met airconditioning terug naar Caïro.

Reviews

4.5
· 187 Reviews
 • T
  Trevor
  4
  (0 Reviews)
  Zeer goede show, ik had iets meer verwacht, maar het was nog steeds erg leuk.
 • G
  Gemma
  5
  (0 Reviews)
  Een leuke show om naar te kijken, je te vermaken en wat meer te leren over de geschiedenis van de piramides. Hoewel het niet zo spectaculair was als ik had gehoopt, was het de moeite waard om te gaan.
 • M
  Marie
  5
  (0 Reviews)
  Prachtige show, van het hoogste niveau.
 • D
  Daniel
  4
  (0 Reviews)
  Een werkelijk geweldige nachtshow, met een geweldige educatieve inhoud en uitstekende belichting. Hoewel ik iets beters had verwacht, zal ik geen afbreuk doen aan het geweldige werk achter dit alles.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid