Trip naar Pompeii en Vesuvius vanuit Rome

4.4
(6354 Reviews)

Over deze activiteit

Duur: 12h
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 119 € 109
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Geniet van een dagexcursie naar Pompeii, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Daarna kun je, afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je reist, de Vesuvius (in de zomer) of Positano (in de winter) bezoeken.

Dit alles onder begeleiding van een deskundige gids die de hoogtepunten van deze plaatsen uitlegt.

 • Bezoek Pompeii en bezoek daarna de Vesuvius of Positano, afhankelijk van de tijd van het jaar.
 • Ontdek de rijkdom van deze plaatsen dankzij de gids die je zal begeleiden.
 • Tickets voor het Pompeii Archeologisch Park en de Vesuvius (indien open op het moment van je tour) zijn inbegrepen, dus je vermijdt de wachtrijen bij de kassa.
 • Je hoeft niet na te denken over het organiseren van een lunch, want die is inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Vervoer heen en terug per bus met airconditioning
 • Wachtrijvrije toegang tot het Archeologisch Park van Pompeii
 • Deskundige gids in archeologie
 • Lunch

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Verken een van de rijkste archeologische vindplaatsen van Italië, de stad Pompeii. Je reis begint in Rome. Van daaruit reis je in een bus met airconditioning naar deze stad die in 2001 door UNESCO tot werelderfgoed werd uitgeroepen. Een deskundige archeologische gids begeleidt je tijdens de hele tour om er zeker van te zijn dat je geen enkel detail mist.

In deze onder as bedolven stad die in de 16e eeuw werd ontdekt, kun je alles zien, van de gebouwen waar de inwoners woonden tot de lichamen die versteend werden toen de vulkaan uitbarstte. Niets wat je ziet tijdens dit bezoek zal je onverschillig laten.

Als je eenmaal de ruïnes van Pompeii hebt gezien, en afhankelijk van de datum die je kiest voor je excursie, kun je twee iconische plaatsen in het zuiden van Italië bezoeken.

 • In de zomer: je kunt de top van de Vesuvius beklimmen, een vulkaan die in 79 na Christus uitbarstte en drie steden in de regio bedolf, of een wandeling maken met een geoloog die je de bijzonderheden van het gebied laat zien.
 • In de winter: omdat de toegang tot de Vesuvius gesloten is tijdens het koude seizoen, kun je de stad Positano bezoeken en genieten van wat vrije tijd in de straten.

Wat je keuze ook is, je wordt altijd begeleid door een gids zodat je hem al je vragen kunt stellen.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de lunch, want die is inbegrepen in de tour en typische gerechten zoals pizza staan op het menu.

Reviews

4.4
· 6354 Reviews
 • E
  Elvira
  5
  (0 Reviews)
  Het bezoek aan het archeologische park van Pompeii is het hoogtepunt van deze tour. Het is de heen- en terugreis vanuit Rome meer dan waard. Het is indrukwekkend, ook al bezoek je er maar een deel van: het theater, een huis, een straat met winkels, een bordeel en het forum. De lokale gids in Pompeii was zeer deskundig en bekwaam. Ook onze gids vergezelde ons gedurende de hele tour en was altijd attent en pro-actief. We bezochten ook het centrum van Napels gedurende iets meer dan een uur.
 • F
  Fabrizio
  5
  (0 Reviews)
  We vonden alles geweldig aan deze tour. Onze gids was erg vriendelijk. Aan het eind van de dag voelden we ons als vrienden. Onze chauffeur was ook erg aardig. We vonden het leuk met hem te praten. Onze gids in Pompeii, was gepassioneerd over Pompeii en liet ons hetzelfde voelen aan het einde van de tour. We hebben ook erg genoten van ons bezoek aan de Vesuvius. We hebben erg aardige mensen ontmoet van overal op deze tour. We zouden deze tour zeker aanraden.
 • M
  Marian
  5
  (0 Reviews)
  Uitstekende reis! Zeer goed georganiseerd. De aanwijzingen naar de opstapplaats waren zeer duidelijk en onze gids was zeer behulpzaam met de locatie van andere toeristische attracties vanaf de opstapplaats.
 • G
  Guadalupe
  5
  (0 Reviews)
  Een ongelooflijke manier om de geschiedenis te leren kennen door tijd en ruimte heen, een wandeling door een iconische plaats gaf me een heel goed gevoel.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid