Dubai Marina XLine Zipline Ervaring

4.9
(782 Reviews)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
Vanaf
€ 181 € 165
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd

Overzicht

Bij deze activiteit krijg je de kans om vanaf de top te genieten van het adembenemende panoramische uitzicht over de stad Dubai. Je krijgt instructies van professionele experts over het gebruik van de uitrusting en de veiligheidsprocedures, zodat je op de meest comfortabele en leuke manier van de ervaring kunt genieten.

Je kunt ook spectaculaire foto's maken van het stadslandschap van bovenaf, dat wordt gekenmerkt door zijn hoge wolkenkrabbers en schoonheid van de kust. Een activiteit die adrenaline en schoonheid combineert, ideaal voor sensatiezoekers en ideaal voor zowel familie als vrienden.

 • Maak een ritje met een zipline en voel de adrenaline van snelheid en hoogte in deze unieke ervaring.
 • Bewonder het panoramische uitzicht op een van de modernste steden ter wereld.
 • Maak spectaculaire foto's van hoog boven het omringende landschap

Wat is inbegrepen

 • Ticket voor een race in XLine Dubai Marina
 • Beelden en video-opnamen van je sprong
 • Veiligheidsuitrusting
 • Kluisjes voor persoonlijke bezittingen (alleen kleine voorwerpen)

Selecteer datum

Wat je kunt verwachten

Bij deze activiteit krijg je de kans om te springen op een stedelijke tokkelbaan, de grootste ter wereld, in een ervaring vol adrenaline en sterke emoties. Je wordt begeleid door een professioneel team, dat je zal instrueren over de veiligheid en het juiste gebruik van de uitrusting, zodat je zonder risico's of zorgen van de ervaring kunt genieten.

Je krijgt ook een korte training op een test zipline, zodat je zeker weet dat je het gebruik ervan onder de knie hebt voordat je aan het avontuur begint. Eenmaal op de tokkelbaan kun je genieten van het prachtige stedelijke uitzicht op Dubai, met zijn hoge wolkenkrabbers en prachtige kustlijn.

Hangend aan een ultramodern harnas val je van de rand van de Amwaj Towers en spring je van een indrukwekkende 170 meter boven de jachthaven. Je vliegt over land en water met snelheden tot 80 km/u, terwijl je op weg naar beneden een prachtig uitzicht hebt op de Princess Tower en Cayan Tower.

Aan het einde van de activiteit ontvang je een video en foto's van je ervaring in de lucht, zodat je de herinnering aan deze onvergetelijke ervaring met je mee kunt nemen. Mis de kans niet om het glamoureuze stadslandschap van Dubai op een gedurfde en leuke manier te ervaren.

Reviews

4.9
· 782 Reviews
 • I
  Ivan
  5
  (0 Reviews)
  Ik raad deze spannende ervaring in XLine Dubai Marina ten zeerste aan om de moderne glorie van de stad vanuit een uniek perspectief te ervaren.
 • E
  Emily
  4
  (0 Reviews)
  XLine Dubai Marina was de meest avontuurlijke manier om het glamoureuze stadslandschap van Dubai met zijn indrukwekkende wolkenkrabbers te ervaren.
 • J
  Jose
  5
  (0 Reviews)
  Ik zorgde ervoor dat ik de camera en het polsbandje inleverde om de video en foto's van mijn gezichtsuitdrukking te ontvangen terwijl ik genoot van de wind op mijn gezicht.
 • D
  Dáire
  5
  (0 Reviews)
  XLine Dubai Marina bood me een ongelooflijk uitzicht op de Princess Tower en de Cayan Tower tijdens de spannende afdaling.
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid