2-daagse trip vanuit Rome naar Pompeï, Capri en Sorrento

4.3
(175 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 2 dagen
Deze activiteit heeft UITSTEKENDE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 668 € 608
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
 • Je boeking wordt direct bevestigd
 • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Zuid-Italië met deze tweedaagse tour naar Napels, Pompeii, Sorrento (waar u overnacht) en Capri. In een volledig uitgeruste bus met maximaal 35 passagiers krijgt u de kans om een deel van de Amalfikust te zien, evenals de Romeinse stad die uiteindelijk door de lava van de Vesuvius werd bedolven.

De tour omvat het ophalen bij geselecteerde hotels of, bij gebrek daaraan, bij een vooraf afgesproken ontmoetingspunt. De eerste dag bezoekt u Napels en Pompeii en overnacht u in een hotel in Sorrento. De tweede dag, behalve in de winter, is gewijd aan een bezoek aan Capri en de afsluiting in Sorrento.

 • Reis op een volledig georganiseerde tour van Rome naar het zuiden van Italië met de hulp van een reisleider en een assistent in Sorrento.
 • Bekijk de prachtige stad Napels, de ruïnes van Pompeii en de badplaats Sorrento.
 • Geniet van de tours zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over transfers of eten, want er zijn 2 lunches en 1 diner bij de tour inbegrepen.

Wat is inbegrepen

 • Deskundige gids of audiogids
 • Vervoer in een voertuig met airconditioning
 • Pick-up bij geselecteerde hotels in Rome of bij een ontmoetingspunt
 • Twee lunches

Selecteer aantal deelnemers en datum

Wat je kunt verwachten

Deze tour geeft u de gelegenheid om uw verblijf in Rome te benutten om enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Zuid-Italië te zien op een volledig georganiseerde manier.

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel (als dat een van de geselecteerde hotels is) of bij het afgesproken ontmoetingspunt, vertrekt de bus met de reisleider naar Napels voor een reis van ongeveer anderhalf uur.

Naast Napels wordt de eerste dag gewijd aan een bezoek aan de ruïnes van Pompeii en Sorrento aan de Amalfikust, waar u dineert en overnacht.

Op de tweede dag reist u naar het eiland Capri om de spectaculaire Blauwe Grot te bezoeken (dit bezoek is niet mogelijk in de winter, wanneer u de dag doorbrengt met het verkennen van Sorrento). In de middag keert u terug naar Rome.

Maak kennis met enkele curiositeiten van de route die je gaat nemen:

 • Napels: in deze Zuid-Italiaanse stad kunt u plaatsen bezoeken als Vomero, een heuvel vanwaar u het beste uitzicht heeft op Napels.
 • Pompeii: afhankelijk van de datum kunt u de archeologische site van Pompeii bezoeken met een lokale gids of met een audiogids. Deze oude Romeinse stad werd bedolven door lava na de uitbarsting van de Vesuvius in het jaar 79, een omstandigheid waardoor de overblijfselen prachtig bewaard zijn gebleven.
 • Sorrento: een van de steden die deel uitmaken van de zogenaamde Amalfikust. Hier wordt u bijgestaan door een assistent die u helpt de stad te leren kennen.
 • Capri (behalve tussen november en maart): het eiland Capri is een van de mooiste bestemmingen in Italië. Naast andere activiteiten kunt u de Blauwe Grot bezoeken en genieten van de kleuren die het zonlicht in de grot en het water produceert.

Naast de overnachting in Sorrento omvat de tour een ontbijt, twee lunches en een diner. In de namiddag van de tweede dag keert de bus terug naar Rome.

Beoordelingen

4.3
· 175 Beoordelingen
 • S
  Santiago
  5
  (0 Beoordelingen)
  De stad Pompeii verraste me, ik had het me nooit zo voorgesteld. Een historische plaats waar archeologisch gezien een mooie taak is volbracht. De gidsen lieten perfect zien hoe de samenleving en de aquaducten er in die tijd uitzagen. Evenmin had ik me de opgravingen voorgesteld die werden verricht om te zien wat er in de gevonden ruimte versteend was. Een bezoek dat u echt niet mag missen.
 • L
  Laura
  4
  (0 Beoordelingen)
  We hebben genoten van onze tour naar Pompeii, Sorrento en Capri. De vrije tijd in Sorrento en Capri gaf ons voldoende tijd om de omgeving op eigen gelegenheid en in eigen tempo te verkennen. Ik zou deze tour 5 sterren geven ware het niet dat de inbegrepen maaltijden op de eerste dag en in het hotel in Sorrento vrij slecht waren. Ook kregen we een ander hotel toegewezen dan de 4 sterren in Sorrento die niet op loopafstand van het stadscentrum lagen. Dit was een beetje teleurstellend, maar het hotel bood een gratis pendeldienst.
 • A
  Arantxa
  5
  (0 Beoordelingen)
  Alles was perfect, excursies op tijd en het hotel was zeer goed gelegen en de behandeling was onovertroffen.
 • G
  Gonzalo
  5
  (0 Beoordelingen)
  Uitstekende tour die de juiste combinatie had van het verkennen van de steden en het strand. Hotels waren 4 sterren zoals geadverteerd, maaltijden inbegrepen, bussen waren schoon en voorzien van airconditioning. Al met al kan ik dit bedrijf ten zeerste aanbevelen, het geld meer dan waard!
 • Meer info

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid