Cookies helpen ons om onze services te leveren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Kom meer te weten.

Rome Vaticaanse musea, St. Pieter en pauselijke graven rondleiding

4.5
(2875 Beoordelingen)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd
Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft GEWELDIGE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren

Deze ervaring is momenteel niet beschikbaar

Overzicht

Krijg snel en zonder in de rij te staan toegang tot de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan door deze rondleiding te boeken waarbij u wordt begeleid door een deskundige gids. U krijgt toegang tot de kunst en architectuur van de Vaticaanse Musea en de Sint-Pietersbasiliek terwijl u de geschiedenis en hoogtepunten leert kennen.

 • Snelle toegang tot de meest emblematische plaatsen van het Vaticaan.
 • Een professionele gids begeleidt u tijdens de hele tour en geeft uitleg over de geschiedenis en de kunst van het Vaticaan.
 • Bewonder de fresco's op het plafond van de Sixtijnse Kapel

Wat is inbegrepen

 • Wachtrijvrije toegang tot de Vaticaanse Musea
 • Bezoek aan de Sint-Pietersbasiliek
 • Gids voor deskundigen
 • Toegang tot de koepel van de Sint-Pietersbasiliek

Wat je kunt verwachten

Geniet van deze rondleiding van ongeveer 3 uur door de belangrijkste bezienswaardigheden van het Vaticaan. Met deze boeking heeft u het voordeel dat u de wachtrijen voor de kaartjes vermijdt.

U kunt de Vaticaanse Musea bezoeken waar u de beroemde Kaartengalerij en de Galerij van wandtapijten vindt, met werken van belangrijke kunstenaars als Da Vinci en Caravaggio. Daarnaast kunt u de fresco's in de Kamers van St. Rafaël bewonderen en De Schepping van Adam in de Sixtijnse Kapel aanschouwen.

U kunt ook de pauselijke graftombes van de Sint-Pietersbasiliek bezoeken, waar de overblijfselen van ongeveer honderd voormalige pausen en belangrijke historische figuren zoals Pius VI en Johannes Paulus II begraven liggen. De decoratie van deze sargofagen werd uitgevoerd door onder meer Michelangelo, Canova en Bernini.

Tijdens de hele rondleiding wordt u begeleid door een deskundige gids die u alles vertelt over de geschiedenis en de kunst van het Vaticaan.

Beoordelingen

4.5
· 2875 Beoordelingen
 • R
  Roma
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een heel mooi bezoek, anders dan de anderen
 • S
  Santiago
  5
  (0 Beoordelingen)
  Ik was verbaasd over de rondleiding! Er is zoveel spiritualiteit in de Sixtijnse Kapel, zonder twijfel mijn favoriete plek in de wereld. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze reis na zo'n lange tijd heb kunnen maken, ik zou het volgend jaar graag weer doen. Een aanrader voor iedereen! Als u met uw partner gaat, zult u een geweldige tijd hebben!
 • L
  Lydia
  5
  (0 Beoordelingen)
  Een tocht vol charme, schoonheid en unieke ervaringen. De waarheid is dat ik erg blij ben dat ik dit bezoek heb afgelegd, het is vermeldenswaard het uitstekende niveau van professionaliteit van de gids, die te allen tijde aandacht had voor de twijfels die rezen. Mijn applaus voor de organisatie.
 • M
  Mariano
  5
  (0 Beoordelingen)
  De faciliteiten die deze rondreis biedt zijn onvergelijkbaar, als u zich wilt onderdompelen in de geschiedenis en wilt genieten van de sfeer die deze plaatsen u bieden, moet u deze reis zeker maken. Ik was elk moment verbaasd.
 • Meer info

  Vertrek en terugkomst

  Extra informatie

  Annuleringsbeleid