Sint-Pietersbasiliek en Vaticaanse Musea rondleiding

4.9
(811 Reviews)

Over deze activiteit

Niet in de rij staan - Niet in de rij staan wachten bij de ingang

Smartphone tickets geaccepteerd

Duur: 3 uren
Deze activiteit heeft EXCEPTIONELE reviews
Bevestiging ontvang je direct
GRATIS annuleren
Vanaf
€ 154 € 140
GRATIS annuleren
Geen verborgen kosten
  • Je boeking wordt direct bevestigd
  • Deze optie heeft GRATIS annuleren: boek het zonder enig risico!

Overzicht

Ontdek de majesteit van de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de artistieke schatten van de Vaticaanse Musea tijdens een skip-the-line rondleiding. Duik gedurende ongeveer 3 uur in de geschiedenis en schoonheid van deze iconische monumenten in Rome in het gezelschap van een deskundige gids die gedetailleerde informatie geeft over elk kunstwerk en monument.

  • Bezoek de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea tijdens een rondleiding met voorrangstoegang .
  • Geniet van een rondleiding onder leiding van een expert in kunst en geschiedenis.
  • Bewonder meesterwerken zoals "De Schepping van Adam", "Het Laatste Oordeel" en Michelangelo's "Pieta".

Wat is inbegrepen

  • Rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea.
  • Toegang tot de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea.
  • Toegang zonder wachtrij.
  • Gids voor experts.

Selecteer datum en tijd

Vergeet niet dat u 30 minuten voor vertrek aanwezig moet zijn

Wat je kunt verwachten

Doe mee aan een rondleiding door de Sint-Pietersbasiliek, de Sixtijnse Kapel en de Vaticaanse Musea, waar je de kans krijgt om jezelf onder te dompelen in de geschiedenis en de kunst die in deze iconische monumenten van Rome is gehuisvest. Gedurende ongeveer 3 uur en onder begeleiding van een deskundige gids krijg je snel en zonder wachtrijen toegang tot de verschillende ruimtes.

Je krijgt de kans om de Sint-Pietersbasiliek te verkennen, een van de belangrijkste en meest grandioze kerken ter wereld. Je kunt de prachtige architectuur bewonderen en de geheimen en kunstwerken binnenin ontdekken, zoals het indrukwekkende beeld van "De Pieta" van Michelangelo. Elke hoek van de basiliek is een meesterwerk dat je de adem zal benemen.

Je kunt ook de Vaticaanse Musea bezoeken, waar ongeëvenaarde artistieke schatten op je wachten. Je wandelt door zalen vol beeldhouwwerken, schilderijen en historische artefacten, terwijl je gids je gedetailleerde informatie geeft over elk kunstwerk en zijn historische context. Een hoogtepunt van de tour is natuurlijk de beroemde Sixtijnse Kapel, waar je je kunt vergapen aan Michelangelo's fresco's, waaronder het adembenemende "Laatste Oordeel".

Tijdens het hele bezoek heb je voorrangstoegang, zodat je de lange rijen kunt vermijden en het meeste uit je tijd kunt halen op deze drukbezochte locaties. Bovendien beschik je over de ervaring en kennis van je deskundige gids, die je bij elke halte van interessante en gedetailleerde informatie zal voorzien.

Extra informatie

Annuleringsbeleid